Банер Останній розмір: знижка 50%Літо змінюється восени, летять роки, але над ними час не владний. Вони з кожним роком стають молодшими та красивішими, ними захоплюються, дарують квіти та любов і постійно запрошують на зйомки. Вони залишаються в центрі уваги протягом багатьох років і сподіваємось, що ще довго не зійдуть із п’єдесталу. У чому секрет їхнього успіху та краси? Щось залежить від нас – шанувальників, але, за великим рахунком, це їхня особиста заслуга. Ми в Joy-pup відкриємо завісу і розповімо деякі таємниці особистого життя.

Олександра Бортич, 27 років

Александра Бортич

Крихка, але водночас сильна духом російська актриса, вражає своїх шанувальників акторським талантом, красою та силою волі. Коли актриса зрозуміла, що хоче пов’язати своє життя з кінематографом, вона пішла до театральної школи, спробувала вступити до інституту, але на той момент удача була не на її боці. Довелося працювати офіціанткою та паралельно бігати на проби. І ось настав той день, коли її затвердили на головну роль у «Як тебе звуть». Багато жінок заздрять Олександрі Бортичу, а все тому, що не кожна зможе спочатку спеціально пожертвувати своєю фігурою і погладшати на 30 кг, а потім швидко схуднути. Перевтілюватися то в 80-кілограмову товстушку, то в струнка їй довелося через зйомки в картині «Я худну».

Щодо особистого життя, то її перший гучний роман був з Іллею Маланіним. Щоправда, стосунки перервалися через ревнощі бойфренда. Ілля не зміг спокійно дивитися на відверті сцени Олександри у фільмі “Вікінг”. Бортич двічі виходила заміж. З репером Мезза пристрасне кохання та таємний шлюб швидко закінчилися. А з Євгеном Савельєвим у них народився син.

Катерина Волкова, 47 років

Екатерина Волкова

Зскрізь серіалу «Воронини» пощастило більше, ніж іншим жінкам. Актриса каже, що ніколи не знала проблем із зайвою вагою, а з віком вона стає ще стрункішою. Дієт вона не дотримується, але й намагається не передати. Вважає, що обід має бути скромним. Перше, друге та компот – це перебір. Але в той же час, якщо дуже хочеться гамбургера, то відмовити собі в задоволенні Катя не може, хоча потім докоряє собі за це.

Якщо ви ставите питання: тоді звідки стрункість? Напевно, думаєте, що виснажливі тренування допомагають тримати себе у формі, але, на жаль, абоненти у фітнес-клуби вона купує, але ходить туди не регулярно. Катерина радить дівчатам займатися танцями, оскільки під час участі у шоу «Танці з зірками», вона переконалася на власному досвіді, як підтягуються стегна, стрункішають ніжки та з’являється прес. Красу підтримує звичайними кремами, на розрекламовані бренди не ведеться. Катерина часто змінює косметичні марки та не купує косметику цілою лінією. Нині Волкова вільна жінка, бо з трьома чоловіками стосунки закінчились розлученням.

Ольга Філіппова, 44 роки

Ольга Филиппова

Популярна російська актриса відома шанувальникам за фільмами «Серцю не накажеш», «Курортний роман», «Райські яблучка», «Спокута» та ін. Дивлячись на Олю, здається, що всі чоловіки мають бути біля її ніг, але якось стосунки з чоловіками не назвеш щасливими. Після 10 років громадянського шлюбу з Володимиром Вдовиченковим вони розійшлися через його роман з Оленою Лядовою. Рани після розставання досі не зарубцювалися, і довіряти чоловікам вона поки що не навчилася.

Шанувальники Ольги Філіппової завжди розчулювалися її граціозністю, стрункістю та модним гардеробом. Хоча актриса каже, що не любить підбори та надягає їх лише на важливі заходи. Вона не зациклена на шопінгу, але деякі російські бренди обожнює. Підтримувати фігуру їй допомагають нервові стреси. У фітнес-клуби вона заходить рідко, але любить їздити велосипедом і іноді ходити в басейн. А ось шкірі вона приділяє багато уваги. Салони краси, скраби, креми та масаж обличчя – це регулярні процедури. Вважає, що декоративної косметики на обличчі має бути мінімум.

Олеся Судзиловська, 46 років

Олеся Судзиловская

Напевно, багато хто хотів би виглядати так на п’ятому десятку. Але за молодістю та красою стоїть важка праця. Регулярні б’юті-маски, здоровий спосіб життя і достатня кількість сну, хоча часто доводиться недосипати, допомагають їй залишатися у формі. А ще вона вважає, що треба не лінуватися, відривати зад від дивана і стежити за собою, ходити до спортзалу, доглядати обличчя. Відмовки, що на дорогу косметику немає грошей – несерйозно. Кошти на пару огірків чи інші натуральні продукти завжди знайдуться. Олеся щаслива дружина і мати. Шлюб із Сергієм Дзебанем триває вже 12 років.

Юлія Галкіна, 36 років

Юлия Галкина

У творчій скарбничці Галкіної понад 50 картин. Її природний артистизм і сценічна зовнішність не дозволяють нудьгувати та відчувати нестачу популярності. 2008 був дуже плідним. На екран вийшли одразу 4 фільми: «Гріхи наші», «Королева», «Олександр. Невська битва», «Спадкоємці». А у 2012 році глядачі могли побачити Юлію одразу у 12 картинах. Окрім успішної кар’єри, актриса щаслива у сімейному житті. Ілля Макаров зробив пропозицію після двох днів знайомства.

І якщо багато хто з нас мріяв би про таку харизму, як у Галкіної, вона каже, що краса іноді заважає. У чому секрет її яскравості? Юлія не сильно поширюється про своє особисте життя, але всі розуміють, що за такою фігурою та привабливістю завжди стоїть праця.

Марія Берсенєва, 40 років

Топ 10 красивых успешных российских актрис

Шлях до популярності був довгим та складним. Режисери не поспішали їй пропонувати головні ролі, і лише у 2009 році роль у серіалі «Маргоша» зробила її знаменитою. Після цього вона вже не відчуває недоліку. Особисте життя у Марії яскраве, бурхливе. Після інституту вона вийшла вперше заміж, потім був другий шлюб з Миколою Берсеньєвим, але і цей союз не витримав її щільного графіка зйомок. Сьогодні на роль чоловіка вона ще не знайшла відповідного чоловіка.

Яскрава зовнішність і відсутність слідів віку на обличчі актриси від природи. Але доглядати себе доводиться. Японський масаж обличчя, складні процедури відновлення волосся та б’юті-догляд – невід’ємна частина життя. Хоча актриса не боїться старості, але каже, що доглядати шкіру треба починати рано. Впустиш час, і доведеться вдаватися до кардинальних заходів. Маша користується корейською косметикою: креми, есенції, патчі під очі та сироватки, а ще виглядати набагато молодше допомагають вітаміни.

Дарія Мельникова, 29 років: топ 10 гарних успішних російських актрис

Топ 10 красивых успешных российских актрис

Імпозантна актриса вважає, що публічні люди заручники краси та б’юті-процедур. Вона довгий час негативно ставилася до «уколів краси» та будь-якого косметичного втручання, але сьогодні, дивлячись на себе в дзеркало, їй стає трохи страшно, що вік настає. Вона наважилася піти до косметолога, але жахнулася величезним списком рекомендацій, які застосовувати поки не готова. Дар’я хоче старіти природно, бо ніякі філери не можуть протистояти природі. Дар’я вважає, що й у 50 вона виглядатиме природно привабливо. Зовсім недавно зірка серіалу «Татусіні доньки» та мати двох дітей пережила розлучення з чоловіком Артуром Смольяніновим. Заводити нові відносини їй поки що важко і найближчим часом вона не планує. Знайти чоловіка, з яким жінка почуватиметься просто щасливою, виявляється, не так просто.

Анна Калашнікова, 37 років: топ 10 гарних успішних російських актрис

Топ 10 красивых успешных российских актрис

Чарівна, легка та впевнена в собі жінка, актриса, відома телеведуча та модель – це далеко не все, що можна сказати про Анну Калашникову. Її кар’єра має злети та падіння, вона мріє знятися у російсько-американському фільмі, але поки що отримала лише епізодичні ролі. Але крім акторської роботи, вона вчить іноземні мови, любить мандрувати та малювати. Як і більшість жінок, вона приділяє час своїй красі. Якщо виникає необхідність скинути 1-2 кг, то, в першу чергу, вона виводить зайву рідину з організму за допомогою чаю, лімфодренажних зборів і, в крайньому випадку, може ризикнути і зробити лімфодренажний укол. Аня любить шопінг, порадитися зі стилістами, але в принципі все вирішує сама. Чарівна зовнішність та сексуальна фігура – ​​це результат роботи косметологів та пластичних хірургів. Особисте життя намагається не афішувати, а хтось батьки дітей ретельно приховує.

Юлія Паршута, 33 роки: топ 10 красивих успішних російських актрис

Топ 10 красивых успешных российских актрис

Успішна музична кар’єра, перші кроки в акторській майстерності та на терені телеведучої свідчать про активну діяльність та безжурну особистість. Один із любовних романів Юлії став відомий суспільству, решту своїх бойфрендів вона ретельно приховує. Однак, не все так солодко в особистому житті, ходять чутки, що один із коханих піднімав на неї руку. Але в 2018 році вона вирішила відкрити завісу і виклала весільні знімки з кільцем на пальці. Щоб завжди виглядати красивою, наголошує на максимальне зволоження шкіри обличчя. Яскравих акцентів на обличчі не любить, тому віддає перевагу нюдовим відтінкам у декоративній косметиці.

Світлана Ходченкова, 38 років: топ 10 найгарніших успішних російських акторок

Топ 10 красивых успешных российских актрис

Світлана не лише затребувана актриса російського кінематографа, а й знімалася у голлівудських картинах. Згадати її можете за фільмами «Любить – не любить», «Благословіть жінку», «Вікінг» та ін. Любить брати участь у фотосесіях та постійно шукає нові способи самовираження. Якщо бажаєте виглядати не гірше за Світлану, то завжди намагайтеся виспатися, зняти косметику перед сном і не забувати про зволоження шкіри. Дивувати фігурою їй допомагає збалансоване харчування: нічого смаженого, борошняного, солоного. Але іноді не може втриматися, щоб не потішити себе солоденьким. Дивно звучить, але на домашній б’юті догляд їй не вистачає часу, тому вона відвідує салони краси. Апаратне глибоке очищення шкіри дає сліпучий ефект, тому Світлана робить його систематично. А якщо комусь заважає зайвий жирок на животі, то беріть приклад із Ходченковою. Прес вона хитає, як божевільна.

Читайте також інші статті на тему:

Найкрасивіші актриси Росії – топ-10 красунь

Найкрасивіші актриси Росії – частина 2: Топ 10 красивих успішних російських актрис.

Відео YouTube

Новинки Tanita-Romario

ТОП продажів Tanita-Romario

Мега-знижки Розмір S

Мега-знижки Розмір M

Мега-знижки Розмір L

Мега-знижки Розмір XL