Сукні для чоловіків у моді ототожнюються зі свободою

Банер Останній розмір: знижка 50%На сукні для чоловіків звернули увагу моделієри, що створюють колекції для бренду Burberry. Цей елемент спочатку лише жіночого гардеробу з’явився у зимовій колекції цього року. Представив тренд відомий дизайнер одягу Рікардо Тиші під час тижня моди у столиці Великобританії. Подробиці – у матеріалі Інформ-UA.

Як повідомляють фешн-видання, ця марка протягом уже кількох сезонів намагається поступово прати ґендерні рамки. Але сукні на чоловіках були презентовані вперше. Щоб одразу не шокувати публіку, їх пропонується носити не на голі ноги та білизну, а поверх штанів. До речі, деякі моделі представляли чоловічі сукні в комплекті із завищеними чоботами-панчохами, які раніше також ніяк не асоціювалися із чоловічою модою.

Сукні для чоловіків ототожнюються зі свободою

Поверх суконь

стилісти радять чоловікам носити куртки зі стьобаної тканини, плащі з водовідштовхувальних матеріалів та пальто із вовни. На деяких моделях помітили шапки з вушками, схожими на заячі.

Як і в жіночій моді 2021 багато елементів одягу модельєри забезпечили бахромою.

Сам Рікардо Тиші зазначив, що на нову сміливу колекцію його надихнуло британське село з його ліберальними поглядами. Появу в колекції суконь він пояснив початком нової ери у моді – ери свободи та безмежних можливостей.

Читайте также: У моду повернулися чоловічі штани-клеш: символ елегантності

Зазначимо, що цього року у чоловічій моді з’явилося чимало нових тенденцій, але з огляду на минуле. Так, на багатьох показах особливо виділялися костюми “з 1980-х”, піджаки яких були з двома бортами та злегка збільшеними формами.

Багато модних будинків особливу увагу приділили робочому стилю одягу, і темі Апокаліпсису. У моду увійшли брюки-карго, зручні “бермуди”, а також мілітарі-куртки

Сукні для чоловіків ототожнюються зі свободою

Однотонні трикотажні светри рекомендовано відправити подалі, в моді будуть яскраві светри з різними візерунками, виконані великою в’язкою.

У літніх колекціях, які також з’являються для ознайомлення, здивувала поява маси в’єтнамок. Ця нехитра відкрита взуття представлена ​​в масі варіантів, у тому числі гендерно нейтральних.

В цілому, чоловікам рекомендують вибирати простий одяг, не обтяжений марними елементами. Особливу увагу радять приділити естетиці 70-х: джинсовим і вельветовим брюкам розкльошеним, яскравих забарвлень сорочкам. Також у моду повертаються окуляри “авіатори”. У трендах як чоловічої, так і жіночої моди залишається стиль оверсайзу. І пам’ятайте: сукні для чоловіків ототожнюються зі свободою

мужская мода

Читайте також: Для походу в паб: будинок моди Gucci представив сукню для чоловіків

Схема зняття мірок:

Схема зняття мірок

Перегляньте відеоролик на YouTube “Як правильно зняти мірки Tanita-Romario”, щоб дізнатися, як правильно зняти мірки.

Відео YouTube

Новинки Tanita-Romario

ТОП продажів Tanita-Romario

Мега-знижки Розмір S

Мега-знижки Розмір M

Мега-знижки Розмір L

Мега-знижки Розмір XL