[ad_1]

 

Отже, друзі, якщо ви опинилися на цій сторінці, значить вас хвилюють не лише актуальні моделі жіночих піджаків у клітку, а й те, з чим їх носити цього, 2022 року. Давайте відразу з місця в кар’єр: на вас чекають пояснення з прикладами і море чарівних і яскравих фото. Увага! На початку статті буде трошки фото того, як уже не носять, тому, щоб побачити все найкрасивіше, запастись ідеями, а можливо, і зберегти їх у Pinterest, перегортайте нижче. Поїхали!

У цій статті:

Модні піджаки в клітку 2022

Сучасні базові фасони – основа будь-якого стильного гардеробу. Купуючи такий піджак, ви будете впевнені, що він буде актуальним не один сезон і, швидше, вийде з ладу, ніж з моди. Тому, якщо ви берете “на довгострок”, купуйте прямі моделі до середини стегна або нижче.

За бажання талію можна підкреслити шкіряною баскою або широким поясом.

C чем носить женский пиджак в клетку

Навіть якщо ви не шанувальниця оверсайз, піджак не повинен бути занадто облягаючим. По-перше, це не модно, а по-друге, ви не зможете створити стильну еклектику, надягаючи кілька шарів одягу. Наприклад, як на фото.

Найуніверсальнішими фасонами є: однобортний піджак з класичним коміром, двобортні моделі, моделі оверсайз.

Щодо кольору, то він може бути абсолютно будь-яким. Однак, якщо ви знову хочете максимальної комбінації, придбайте бежевий або світло-сірий картатий варіант. Темно-сірий не пропонуємо, тому що він іде далеко не всім і додає до образу сумочку.

Якщо ж ви мисливець за новинками моди, то цього сезону придивіться до двоколірних моделей. Які в клітку і одночасно немає 🙂 Наприклад, таким, як на фото. Взагалі, двоколірний одяг – тренд останніх років у жіночій моді.

Інша новинка – укорочений піджак, що нагадує болеро. Звичайно, ця модель підійде тільки на літо або на теплу весну. Хоча за належного вміння її можна носити і взимку другим чи третім шаром.

А тепер супер комбо – укорочений та двоколірний піджак одночасно.

Ще один мікро-тренд – піджаки з яскравою вишивкою “під стікери”, “графіті” та інше. Не плутайте із старовинною вишивкою квіточкою 2015 року.

Це все класно, але будьте обережні, купуючи таку річ. Цілком можливо, що наступного сезону вона перейде в розряд “так уже не носять”

А зараз розберемо, як не носять точно.

Як це вже не носять?

Не актуальні приталені піджаки у клітку. Виняток становлять моделі у жіночному стилі а-ля Мерилін Монро.

Якщо говорити про повсякденний гардероб, їм краще сказати чітке “ні”.

І особливе “ні” поєднанню таких піджаків із джинсами та брюками із заниженою талією.

А тепер приступимо до найцікавішого – поєднань кольорів.

Прості правила поєднання із клітиною

Створити гарне поєднання кольорів можна трьома способами.

  • 1. Підібрати інші речі в образі такого ж кольору, як кольори в клітці. На фото нижче є класичний варіант такого прийому. На дівчині – пальто-піджак до клітини із синього, кавового та молочного кольорів. Водолазка на ній – молочного кольору, спідниця – кавового, а сумка – синього. Виглядає такий образ красиво та завершеного. Однак підібрати кольори точно досить складно.

Ось ще два приклади такого роду.

  • 2. Другий прийом. Вибрати один з квітів клітини на піджаку і підібрати решту одягу такого ж кольору. Вийде монохромний образ з яскравим акцентом у вигляді клітини. Приклад – на фото нижче.

  • 3. Третій прийом – контрастні поєднання. Як правило, вибирається спокійна дрібна клітина бежевого або сірого кольору і під неї підбирають речі яскравих контрастних відтінків. Причому вони можуть збігатися з квітами клітини, а можуть і ні.

То були основні прийоми. З ними ви легко підберете колір одягу до картатого піджака. А тепер перейдемо до яскравих фото-прикладів. У наступному розділі ми умовно розділили клітину на основні кольори.

З чим носити піджак у сіру та чорно-білу клітку?

Якщо коротко, то із чим завгодно. Така річ поєднується з будь-якими кольорами та відтінками.

З чим носити піджак у бежеву клітку?

З чим носити піджак у рожеву, бордову та червону клітку?

З чим носити піджак у блакитну та синю клітку?

З чим носити піджак у зелену клітку

З яким одягом поєднувати картатий піджак?

З цього погляду правильний базовий піджак – універсальний. Він підходить як до жіночого стилю, так і до кежуалу. Добре виглядає з босоніжками і з чоботями, з короткою чи довгою спідницею та будь-якими штанами. Крім того, піджак відмінно підходить для використання його як третій шар. Наприклад, футболка, худи, піджак. Або блузка, піджак, пальта.

Не вірите? Дивіться самі! Створюйте свої яскраві образи та не бійтеся експериментів!

[ad_2]